Managed hosting door True

Webservices-platform opgericht

 

De ING Groep, Hewlett-Packard, Inter Access en Info@Time hebben met steun van Microsoft de Web Services Association opgericht, een onafhankelijk platform voor opbouw, uitwisseling en overdracht van kennis en ervaring op het gebied van Web Services.

De vereniging ondersteunt en helpt organisaties om Web Services voor commerciële doeleinden te ontwikkelen, te implementeren en te gebruiken. Hiervoor brengt zij organisaties en professionals bij elkaar in seminars, workshops, congressen en studiereizen. Zo is het inrichten van een database met specificaties van Web Services één van de belangrijkste schakels. De vereniging staat open voor elke geïnteresseerde uit de publieke en private sector, zowel gebruikers, adviseurs als leveranciers. Zij wisselen praktisch bruikbare kennis en ervaring op het gebied van Web Services uit. Op donderdag 9 oktober 2003 wordt een eerste evenement gehouden met als titel ’Web Services als basis van de Services Economie Van informatie naar interpretatie’.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2303). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.