Managed hosting door True

Green Data Systems wordt distributeur van ONstor

 

Green Data Systems en ONstor maken bekend een samenwerking te zijn aangegaan.

ONStor levert als enige een volledig schaalbare ge-clusterde NAS oplossing dat klanten voorziet in het maximaliseren van hun TCO en wordt zgn lock-in's van bestaande leveranciers en traditionele oplossingen voorkomen. Met de oplossingen van ONStor realiseren klanten de beste TCO op gebied van NAS in combinatie met optimale ROI van hun bestaande infrastructuur investeringen.

"De NAS Gateways van ONStor combineren netwerk infrastructuur hardware en doelgericht gebouwde software om file services op storage van verschillende fabrikanten te kunnen consolideren", aldus Wim Maassen, channel manager van Green Data Systems. "Deze storage bouwstenen bundelen de krachten van de SAN omgevingen en Network Attached Storage en functioneren naadloos als een brug tussen Fibre Channel en Ethernet (IP) netwerken. De unieke virtualisatietechnologie van ONStor biedt klanten volledige flexibiliteit bij het implementeren van storage architecturen voor disaster recovery en applicatiebeschikbaarheid".
"Door de capaciteitsgroei en de I/O performance groei te separeren, zorgen de ONStor oplossingen voor een enorme verlaging van management kosten door klanten de meest eenvoudig geschaalde storage omgevinging te bieden. Tevens worden kapitale kosten verminderd door de vrijheid en flexibiliteit van 's werelds meest open storage infrastructuur platform".
Roland Voelskow, VP Continental Europe ONstor: "Focus, specialisatie, ‘green storage' en het vergroten van onze coverage zijn bij de overeenkomst met Green Data Systems de kernwoorden. In Green Data Systems vinden wij een distributeur die onze producten kan distribueren op basis van toegevoegde waarde. Green Data Systems levert onze producten en diensten aan Partners, waarbij Green Data Systems de rol heeft om voor ONstor het Partner kanaal in de Benelux en Duitsland te managen en te ontwikkelen als "Channel Managing Partner". Wij verwachten veel van deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat Green Data Systems de juiste partner voor ons is.

"We zijn erg enthousiast over de samenwerking met ONstor", zegt Wessel Graatsma, Directeur Green Data Systems. "We zijn verheugd dat we naast onze bestaande groene storage oplossingen nu ook de groene NAS oplossingen van ONstor aan onze Partners kunnen aanbieden. ONstor is de innovatieve en exclusieve marktleider op gebied van schaalbare ge-clusterde NAS oplossingen dat klanten voorziet in het maximaliseren van hun TCO waarbij zgn lock-in's van bestaande leveranciers en traditionele oplossingen wordt voorkomen. Met de oplossingen van ONStor realiseren klanten de beste TCO op gebied van NAS in combinatie met optimale ROI van hun bestaande infrastructuur investeringen.

Belangrijke kenmerken van de producten van ONstor zijn: volledig schaalbaar, geclusterde NAS, optimale TCO, voorkomen van lock-in's, de totale eigendoms-kosten in vergelijking bestaande oplossingen, maar bovenal bespaart het veel energie-kosten.

Door het innovatieve gebruik van file- en storage virtualisatie en clustering technologie levert het gebruik van ONstor een zeer positieve bijdrage aan het mileu."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2255623). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.