Managed hosting door True

Kingpin Screens en ETC bundelen krachten

 

Sinds 1 december 2007 is ETC verantwoordelijk voor de distributie van Kingpin Screens.

Kingpin Screens, in Nederland sinds 2005 op de markt, levert een complete, overzichtelijke en betaalbare range projectieschermen voor onder andere scholen, conferentiezalen, boardrooms en thuisbioscopen.

"De totale afzet van projectieschermen zit sterk in de lift, terwijl de omzet in dit marktsegment stabiliseert", vertelt Lars Roubroeks, directeur van Kingpin Screens Nederland. "Dit onderstreept de groeiende vraag naar betaalbare en kwalitatief uitstekende schermen, en daar spelen wij op in met onze range producten."

John Weijers, product manager bij ETC vervolgt: "ETC maakte zich al sterk voor projectormerken zoals Acer en Epson. Met de uitgekiende lijn Kingpin projectieschermen kunnen we nu ook een volledige oplossing aanbieden voor ieder project."

Naast het bieden van een complete oplossing, spelen ook snelheid en service een rol. ETC houdt de gehele range Kingpin Screens op voorraad en is in staat binnen 24 uur overal in Nederland te bezorgen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2253763). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.