Managed hosting door True

Nieuw opleidingsprogramma voor jonge ict-consultants

 

Qurius start een ambitieus opleidingsprogramma voor jonge ict-consultants. Onder de naam Qurius SmartStart krijgen starters en switchers een half jaar lang de gelegenheid kennis te maken met de verschillende kanten van het ict-vakgebied (van erp tot infrastructuur).

De krapte op de arbeidsmarkt voor ervaren icters blijft aanhouden en Qurius wil op deze manier de kwaliteit van consultancy voor klanten waarborgen. Daarom investeert Qurius intensief in jonge ict-consultants. Qurius SmartStart geeft starters een gedegen opleiding op het gebied van zowel harde als zachte skills. Qurius wil hiermee bereiken dat deze ict'ers op de juiste plek in de organisatie terecht komen. Door starters de juiste tools aan te reiken, wil Qurius mensen motiveren zich continue te blijven ontwikkelen. De eerste groep start in maart 2008.

Een slimme start voor een loopbaan in de ict
Qurius SmartStart is bedoeld voor afgestudeerde HBO/WO'ers in de richting Informatica of Bedrijfskunde met maximaal twee jaar werkervaring. In zes maanden tijd maken zij kennis met alle aspecten van het ict-vak zoals hardware, infrastructuur, erp, crm, portals en .Net. De starters experimenteren met verschillende functies en doorlopen daarnaast een intensief trainingsprogramma. Binnen Qurius SmartStart krijgen de deelnemers vanaf de eerste dag eigen taken en verantwoordelijkheden. Ze maken persoonlijk kennis met de directie en draaien mee op projecten bij klanten. Dit alles vanuit verschillende functies, zoals consultant, projectleider, software engineer en support consultant. Hierdoor krijgen ze een helder beeld van de Qurius-organisatie, de mensen, de mogelijkheden en de cultuur. Om mensen hierbij goed te faciliteren staat bij aanvang een lease-auto, mobiele telefoon en een marktconform salaris ter beschikking.

Aandacht voor harde en zachte skills
Het trainingsprogramma is zowel gericht op de harde als zachte skills. Naast trainingen op het gebied van Microsoft technologieën en implementatiemethodieken, komen ook communicatie- en managementvaardigheden aan bod. Onder begeleiding van een persoonlijke coach krijgen SmartStarters de ruimte om te ontdekken naar wat voor richting en functie hun voorkeur uit gaat. Op basis van deze voorkeur worden de mogelijkheden geboden om zich verder te specialiseren.

Ambitieuze groei
Qurius, de grootste Europese Microsoft partner, zoekt jonge, gedreven mensen die willen meebouwen aan ambitieuze toekomstplannen. Gedreven mensen die verantwoordelijkheid nemen, krijgen bij Qurius volop de ruimte om te groeien. Qurius kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur waarin passie en waardering voor unieke persoonlijkheden centraal staan. Qurius is actief op het gebied van ERP met Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision), AX (voorheen Axapta) en crm. Ook SharePoint (Portals), Infrastructuur en op het gebied van support en beheer. Hierdoor kan Qurius juist starters een lang en toch uitdagend carrièrepad bieden. Meer informatie over Qurius, zie www.qurius.nl of klik door naar www.topmensen.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2247518). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.