Managed hosting door True

SNE lanceert nieuwe versie van 3bees

 

SNE kondigt de vernieuwde versie van het 3bees-programma aan. Deze nieuwe versie is gebaseerd op het FAS2020-platform en bevat zes standaard bundels alsmede twee premium bundels.

Deze premium bundels zijn gebaseerd op de FAS2020C (cluster) configuraties en hebben tevens een SnapManager Filer-licentie voor integratie in Microsoft SQL- en Microsoft Exchange-omgevingen.

Het 3bees-programma werd in succesvol 2006 geïntroduceerd voor IT-dienstverleners met eindgebruikers in het MKB. Het programma omvat een aantal complete iSCSI-bundels, die gebruikmaken van de enterprise-proven technologie van NetApp. Dankzij de bundels blijven ingewikkelde configuratie- en installatieprocedures achterwege en kunnen de initiële kosten en lange termijninvesteringen lager blijven. Op deze manier komt de hoogwaardige NetApp-technologie ook binnen handbereik van het MKB en kan er een doeltreffend antwoord worden gegeven op de vraag uit de markt.

De bundels binnen het 3bees-programma kunnen eenvoudig binnen een IP-netwerk infrastructuur worden geplaatst zonder extra investeringen. Het systeem is door de eenvoud in beheer en de goede beveiliging zeer goed inzetbaar als centraal data managementsysteem. Dankzij de NetApp Snapshot-technologie zijn problemen met het dagelijkse backup window verleden tijd. Met de vooruitstrevende NetApp Snapshot-technologie kunnen gebruikers op elk gewenst moment van de dag een virtuele kopie van de gehele dataset maken in slechts een fractie van een seconde. De SNE 3bees-bundels maken het mogelijk data na een corruptie of verlies binnen enkele minuten te herstellen waarna applicatiedata direct weer online is. Met de 3bees-bundels kunnen IT-beheerders binnen enkele minuten "on-the-fly" extra opslagcapaciteit toevoegen op een gebruiksvriendelijke aan een bestaand volume.

Door gebruik te maken van NetApp's Flexvol-technologie kan capaciteit eenvoudig worden gewijzigd tussen volumes, wanneer bijvoorbeeld blijkt dat na verloop van tijd de ene applicatie meer capaciteit nodig heeft dan de andere. Dit kan on-the-fly, zonder impact op gebruikers en applicaties. Gebaseerd op de eerder beschreven SnapShot-technogie kan datareplicatie worden toegepast naar een tweede Storage-unit, middels het gebruik van SnapMirror. Middels SnapMirror kan zowel synchroon als a-synchroon worden gerepliceerd, zodat dataverlies is geminimaliseerd in geval van een site-calamiteit. Bijkomend voordeel is dat datareplicatie plaats vindt op disk block niveau, waarbij alleen gewijzigde datablokken gerepliceerd worden, zodat zware investeringen in externe infrastructuren achterwege kunnen blijven.

Om de huidige deelnemers en toetreders aan het 3bees-programma te informeren over de vernieuwingen in het programma, organiseert SNE twee sessies in haar pand in Hilversum. De sessie vinden plaats op vrijdag 23 november 2007 en op dinsdag 4 december 2007.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2230232). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.