Managed hosting door True

Decos wordt Microsoft Certified Partner

 

Decos Software Engineering mag zich per 11 november officieel Microsoft Certified Partner noemen.

Hiermee toont Decos aan als ISV een expert te zijn op het gebied van Microsoft-technologieën. Het behalen van de Certified Partner-status betekent voor Decos dat de organisatie, en daarmee haar klanten, profiteren van extra ondersteuning en informatie vanuit Microsoft.

Decos Software Engineering is een Nederlands softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen op het gebied van document- en informatiebeheer. De inspanningen van Decos om Certified Partner te worden maken deel uit van een breder samenwerkingsverband van Decos en Microsoft. Onlangs kondigde Decos nog de verregaande integratie tussen Decos Document en Microsoft SharePoint Server 2007 aan.

"Het behalen van de status van Microsoft Certified Partner is belangrijk, maar wordt gezien als een tussenstap voor Decos", aldus Bas Taalman, manager business development bij Decos. "Wij willen graag Gold Partner worden en streven ernaar om dit in samenwerking met Microsoft op korte termijn te realiseren. Het Certified Partner-traject verliep zeer voorspoedig. Binnen het Microsoft-partnerprogramma hebben we nu als doel om snel door te groeien naar het hoogste niveau."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2222484). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.