Managed hosting door True

Diner Sponsor

Noxs

Noxs, een service organisatie!

 

De Noxs organisatie is volledig ingericht om u van dienst te zijn. Wij geloven in de toegevoegde waarde die wij u kunnen bieden. Van support tot pre- sales ondersteuning, van educatie tot tailor made marketing en business development, wij stellen alle aanwezige resources beschikbaar om uw businesscase te versterken.

Noxs werkt indirect en is loyaal aan het kanaal
Noxs hanteert het indirecte business model. Alle oplossingen en diensten worden uitsluitend via de resellers en system integrators aangeboden. Noxs heeft een uitgebalanceerde productportfolio die zowel in de behoeften voorziet binnen het MKB segment alsmede die van de enterprise klanten.Noxs levert uitsluitend de oplossingen van A merken, waarmee wij kwaliteit en continuïteit in service en dienstverlening kunnen waarborgen. Noxs treedt naar buiten met de pay-off Security Excellence. Deze slogan staat tevens voor:

Excellence in Partnership
Business partners van Noxs kunnen rekenen op optimale ondersteuning op technisch en commercieel terrein, in elke fase van het verkoopproces. Deze assistentie helpt hen om hun commerciële kansen maximaal te benutten, of het nu om new business of het continueren en uitbouwen van bestaande relaties gaat.

Excellence in Service
Noxs neemt een spilfunctie in tussen business partners en vendors. Noxs heeft vanuit deze spilfunctie services ontwikkeld die de dienstverlening naar haar security business partners versterken. Dit betreft services als consultancy, 7x24 uurs-support, implementatie, managed services, Service Level Agreements en trainingen.

Excellence in Producten
Als onderdeel van de Westcon Group, is Noxs niet alleen in staat om high-end security oplossingen aan te dragen, maar is men tevens in staat u te adviseren als het gaat om convergentie of networking via de zusterbedrijven Westcon en Comstor.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2215308). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.