Managed hosting door True

MSC.Software en Incat breiden partnership uit

 

MSC.Software, aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware, en Incat, leverancier van PLM-diensten en -oplossingen, breiden hun wereldwijde partnership uit. Dankzij het succes van de huidige samenwerking gaat Incat nu ook de SimEnterprise diensten aanbieden.

Incat is door haar brede ervaring in de manufacturing-industrie en expertise op PLM-gebied een geschikte partner voor de verdere verspreiding van de ondernemingsbrede simulatie-oplossingen van MSC.Software. Deze worden beschouwd als de standaard in vele bedrijfstakken, zoals de automotive- en aerospace-industrie. Incat zal zich door de uitgebreide samenwerking ook gaan richten op de promotie, distributie en ondersteuning van SimManager en SimXpert van MSC.Software.

"Wij delen de visie van MSC.Software dat de markt klaar is voor ondernemingsbrede simulatie", aldus Warren Harris, ceo bij Incat. "Het technologieplatform van MSC.Software, gecombineerd met onze expertise op het gebied van systeemintegratie, workflow en datamanagement, biedt toegevoegde waarde voor elke organisatie die zoekt naar een overgang van een afzonderlijke ‘best-of-breed'-oplossing naar een ondernemingsbrede simulatie-oplossing."

Bert Knops, country manager bij MSC.Software Benelux: "Incat's expertise op het gebied van CAE en haar internationale karakter bieden significante mogelijkheden om onze marktpositie verder uit te breiden. Wij zijn dan ook blij om Incat tot Premier Implementation Partner te kunnen benoemen en zo nog betere dienstverlening te kunnen bieden rondom onze simulatie-oplossingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2201882). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.