Managed hosting door True

Zyxel lanceert nieuw Nederlands partnerprogramma

 

Op 1 november 2007 lanceert Zyxel zijn nieuwe partnerprogramma ZyPartner in Nederland.

Dit programma voorziet in de behoefte van zowel de reseller als Zyxel om nauwer met elkaar samen te werken. Zo wordt de schat aan ervaring en kennis van de reseller gekoppeld aan de expertise van Zyxel. Op deze manier draagt Zyxel optimaal bij aan de individuele groei en ontwikkeling van elke specifieke partner.

Het ZyPartner programma kent vier oplopende niveaus: Accredited, Silver-partner, Gold-partner en Diamond-partner. Elk niveau heeft bijbehorende voordelen op het gebied van onder meer opleiding, service en ondersteuning. Een constante ondersteuning zorgt voor doorstroom vanuit Accredited naar de partnerstatus.

Enkele voordelen binnen het programma zijn: deal protection, partnerfundingen, demoproducten tegen sterk gereduceerd tarief en toegang tot het partnerportal met online RMA-afhandeling en een Information Tracking System.

Bijzonder in het ZyPartner-programma is dat er ook verticale partnerniveaus zijn gedefinieerd. Gold- en Diamand-partners kunnen zich bijvoorbeeld specialiseren in de richting Communication, Solutions of Hospitality. Deze specialisten krijgen een dedicated accountmanager die hen nauwgezet begeleidt en samen met de partner op zoek gaat naar verdere ontwikkeling en succes. Voor hen is er ook een speciaal 0800-nummer beschikbaar en priority e-mail.

Zo realiseert Zyxel een persoonlijke band en ontwikkeling die past bij iedere individuele partner. Het devies van ZyPartner is dan ook niet voor niets ‘Let's meet and grow'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2195333). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.