Managed hosting door True

IBM lanceert omzetverhogend initiatief

 

Het Grow Your Business with IBM Software-initiatief stelt business partners in staat om complete oplossingen te realiseren tegen een snellere ROI.

Het valt voor veel resellers niet mee wegwijs te worden uit IBM's enorme product- en dienstenaanbod. Voor het eerst biedt Big Blue een initiatief dat alle informatie die partners over producten nodig hebben op één plek, online, samenbrengt. Met tools die de software analyseren, de zakelijke waarde ervan aangeven en een roi-calculator moeten partners nieuwe kansen kunnen realiseren.

Ook handig is dat partners zestig scenario's kunnen bekijken die in een verkoopsituatie meer dan 50 softwareproducten combineren, ook met hardware. Vooral binnen de Lotus, Tivoli, Rational, WebSphere en Information Management-lijnen meent IBM dat partners meer kansen voor cross-selling kunnen benutten. Zo kunnen partners evalueren waar de markt behoefte aan heeft, hoeveel de investering bedraagt en welke kennis en middelen ervoor nodig zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2191799). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.