Managed hosting door True

Sencit breidt portfolio verder uit

 

Sencit heeft een resellerovereenkomst afgesloten met distributeur VoiceCyber Europe. Hiermee settelt Sencit zich steviger in de markt voor voicerecording.

Door een groeiende vraag naar meer veiligheid en meer wetgeving vanuit overheidsinstanties wordt het steeds belangrijker dat bedrijven hun gesprekken gaan opnemen. "Daarom hebben we ervoor gekozen om ons portfolio voor gespreksopnameapparatuur uit te breiden met VoiceCyber", zegt Ronald Stroobach, managing director van Sencit. Direct plaatste Sencit een order van vijf isdn-30 voiceloggers, een aantal wat in resellerland erg groot is. Stroobach: "Groot inkopen geeft vertrouwen bij de distributeur en komt ook nog eens de prijs voor de eindgebruiker ten goede. Daarnaast hebben wij gewoon vertrouwen in de VoiceCyber-producten, die kwalitatief hoogwaardig zijn."

In november reist distributeur VoiceCyber Europe met meerdere partners, waaronder Sencit, naar het Chinese Shanghai af om de fabriek van VoiceCyber te gaan bezoeken. Ook zullen de partners verschillende trainingen gaan krijgen om zodoende beter VoiceCyber-producten te verkopen.

Sencit is in anderhalf jaar tijd uitgegroeid tot een grote telecomreseller in de Benelux. Nadat de telecomtak van AAC Cosmos, A&T Communications en Digihuis tot het concept toetraden, bestaat Sencit inmiddels uit negen vestigingen in de Benelux, waarvan zeven in Nederland. Op korte termijn zal dit aantal worden uitgebreid naar twaalf en zal Sencit ook in Utrecht, Rotterdam en het Belgische Luik vertegenwoordigd zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2181620). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Wij hebben Avaya apparatuur geleverd aan Sencit en ze kunnen niet betalen.
Groot inkopen geeft misschien vertrouwen, maar niet betalen lijkt me dodelijk voor een Company Image.

Sencit Apeldoorn - A&T Apeldoorn (=zelfde KVKnr) failliet per 1 Dec.

Volgens Sencit groep kunt u gerust gaan slapen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.