Managed hosting door True

Lenovo Nederland benoemt nieuwe directeur

 

Jan Willem de Vries wordt per 1 november 2007 de nieuwe directeur van Lenovo Nederland. Hij volgt daarmee Hans van der Broek op die promotie krijgt.

De Vries, voorheen werkzaam bij Dell Nederland waar hij onder andere lid was van het Nederlandse directieteam, volgt Hans van den Broek op. Van den Broek is door de computerfabrikant benoemd tot directeur center of excellence west region van Lenovo. In deze rol zal hij leiding geven aan business development- en strategy-activiteiten voor een veertiental landen in deze regio. De West Region is tevens de grootste regio van de vijf regio's van Lenovo in Europa.

Jan Willem de Vries krijgt als de nieuwe directeur de eindverantwoordelijkheid voor de winstgevendheid en groei van Lenovo Nederland. Zijn taken bestaan onder andere uit het verder versterken en uitbreiden, zowel op sales-, support als managementniveau, van de relaties met bestaande en de vele nieuwe klanten en business partners van Lenovo.

De Vries is meer dan twintig jaar werkzaam in de it-industrie. Hij maakte onderdeel uit van het Nederlandse directieteam van Dell als Director Solutions en daarvoor als Director Sales. Voorheen werkte hij als adjunct directeur bij Atos Origin.

Jan Willem de Vries, per 1 november, algemeen directeur van Lenovo Nederland: "Na acht jaar medeverantwoordelijkheid voor de succesvolle opbouw van Dell in Nederland, ben ik toe aan een nieuwe stap. De klantgerichte cultuur en de innovatieve en ondernemende spirit van Lenovo spreekt mij erg aan. Ik zie het als een waardevolle uitdaging én eer om mijn kennis en ervaring in te mogen zetten voor de verdere groei van Lenovo op de Nederlandse markt."

Ola Brogardh, algemeen directeur Lenovo EMEA West: "In De Vries hebben wij een zeer geschikte opvolger gevonden. Als een ervaren senior leider in de pc-industrie, zal hij van grote toegevoegde waarde zijn voor Lenovo Nederland. De laatste acht jaar heeft De Vries verschillende leiderschapsposities bekleed binnen Dell Nederland. Hij is daadkrachtig in zijn aanpak, en heeft een buitengewoon brede industriekennis. Zijn kwaliteiten zijn van groot belang voor verdere groei en expansie van Lenovo Nederland."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2178673). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.