Managed hosting door True

Check Point Software promoveert Peter Sandkuijl

 

Peter Sandkuijl, SE manager Northern Europe bij Check Point Software, wordt per 1 januari 2008 de manager van EMEA SE high end solutions.

In zijn nieuwe functie zal Sandkuijl een ondersteunde rol gaan uitvoeren naar alle EMEA-landen op het gebied van complexe projecten en high end products.

Peter Sandkuijl was gedurende de afgelopen 7,5 jaar werkzaam voor Check Point als SE manager Northern Europe. Binnen de EMEA-organisatie zal Sandkuijl direct gaan rapporteren aan de EMEA SE director Thierry Karsenti. "Projecten vinden steeds vaker plaats over de regionale grenzen heen", zegt Karsenti. "Specialistische kennis en focus is dan zeer gewenst. Vanuit zijn rol zal Peter ook uitstekend in staat zijn om de afdeling Research en Development te adviseren over de actuele behoeften in de markt."

In de tussenliggende periode zal Check Point op zoek gaan naar een geschikte opvolger voor Sandkuijl en zal een geleidelijke overgang plaatsvinden. Arthur van Uden, country manager Benelux: "Gezien Sandkuijls jarenlange inzet voor het bedrijf en zijn brede ervaring in ons productportfolio is deze transitie naar Europees niveau een logische stap in zijn carrière. We wensen Sandkuijl veel succes in zijn nieuwe functie en weten dat hij de kracht van Check Point op Europees niveau zal versterken. Ik ben er van overtuigd dat we met een sterk en kwalitatief team in de Benelux onze klanten dezelfde service kunnen blijven bieden zoals men van ons gewend is."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2175095). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.