Managed hosting door True

Ricoh kondigt eenwording managementstructuur aan

 

NRG Group Benelux, beter bekend als Nashuatec en dochteronderneming van Ricoh, wordt opgesplitst in een landenstructuur. Hierdoor krijg Michel De Bosschere en Carol Dona onder andere de verantwoordelijkheid over Nederland.

Een jaar geleden kondigde Ricoh de fusie en integratie aan van zijn Europese hoofdkantoor in Amstelveen en het NRG-hoofdkantoor in Londen. Tegelijkertijd werd de intentie uitgesproken om een eenwording van hun managementstructuur in de diverse Europese landen te bestuderen om de organisatie verder te stroomlijnen. Deze eenwording is nu een feit. Dit betekent dat zowel Ricoh als NRG/Nashuatec per land onder dezelfde leidinggevenden komen te vallen. Vanaf 1 oktober is daarom Carol Dona als Nederlandse coo aangesteld van Nashuatec en Ricoh. Voorheen was hij vice president en lid raad van bestuur van Nashuatec/NRG Benelux. Michel De Bosschere wordt voor zowel Nederland als België ceo en chairman en ook is hij group executive officer van Ricoh Company Limited. Hij was voorheen president van de NRG Group.

"Deze overgang van managementstructuur werd al in oktober vorig jaar aangekondigd, maar is met de nieuwe benoemingen per 1 oktober 2007 effectief", aldus Liliane Smit, corporate public relations manager Benelux bij Nashuatec/NRG. Ook haar functie zal met de tijd worden aangepast aan de Nederlandse structuur, mogelijk aangevuld met Ricoh. "We hebben dan wel de Benelux-organisatie opgesplitst, we blijven voorlopig gewoon onder onze eigen merken werken. Tot 31 maart volgend jaar hebben we een periode van harmonisatie en integratie van de organisatie afgekondigd, wat er precies daarna gaat gebeuren is nog niet bekend. De veranderingen moeten onze competitieve slagkracht vergroten."

Ricoh kondigde overigens in meer landen aan een dergelijke verandering van de organisatiestructuur als in de Benelux door te voeren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2154477). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.