Managed hosting door True

Vasco en Azlan sluiten distributieovereenkomst

 

Vasco Data Security en Tech Data-disvisie Azlan hebben voor EMEA een distributieovereenkomst gesloten, gericht op de SME-beveiligingsmarkt. Azlan gaat Vasco's Digipass Packs breed naar de markt brengen.

"Wij geloven dat de combinatie van Vasco's authenticatietechnologie en Azlan-Tech Data's uitgebreide netwerk en invloed de Digipass Packs bij duizenden kleine en middelgrote Enterprises binnen kunnen brengen", aldus Jan Valcke, Vasco's president en coo. "Elke organisatie heeft de maken met bedreigingen. Samen met Azlan kunnen we flexibele, effectieve en betaalbare oplossingen leveren om hacking, faude en identiteitsdiefstal tegen te gaan."

"Security is momenteel een van de belangrijkere vraagstukken voor alle organisaties", zegt Jan Iversen, director software and security bij Azlan Europe. "Goede beveiliging is een must en alle bedrijven moeten adequaat stappen ondernemen om hun problemen kenbaar te onderkennen. Veel bedrijven hebben in toenemende mate behoefte om hun it-infrastructuur open te stellen en dan niet alleen aan mobiele werknemers en thuiswerkers, maar ook aan contractanten, partners en klanten. Resellers moeten weten dat zij kunnen vertrouwen op de oplossingen die zij aan hun klanten aanraden. Met Vasco's producten en ervaring hebben zij die zekerheid en hebben zij de mogelijkheid om zowel in de authenticatiebehoeften van enterprise als van klanten te voorzien."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2116007). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.