Managed hosting door True

Nieuw protectieprogramma voor Microsoft-ontwikkelaars

 

Microsoft start in het najaar van 2007 een nieuwe dienst waarbij ontwikkelaars hun software beschermen en commercieel exploiteren. De dienst is zowel geschikt voor Microsoft producten als van derden.

SLP Services staat voor Software Licensing and Protection Services. De dienst is voor Microsoft software ontwikkelaars, maar ook voor andere software zoals Java en Unix. Victor de Pous, bedrijfsjurist en analist, zegt: "SLP geeft de partner optimale mogelijkheden om zijn rechten op software en software code te beschermen. Het is een soort Digital Rights Management (DRM) systeem voor software. Deze kan zowel worden ingezet tijdens de ontwikkelfase van het computerprogramma, als tijdens de distributiefase naar de markt en de klanten toe. Het is een technisch systeem, zodat een softwarebedrijf of business partner optimaal en tot in detail het gebruik van zijn software kan regelen. Het voorkomt misbruik en het optimaliseert exploitatiemogelijkheden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2047438). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.