Managed hosting door True

Stonesoft en SIT Group bundelen krachten

 

Stonesoft, leverancier van oplossingen voor geïntegreerde netwerkbeveiliging en business continuity, kondigt de samenwerking aan met de Luxemburgse SIT Group, gespecialiseerd in de integratie van technische- en informaticaoplossingen voor ondernemingen. SIT Group richt zich met zijn activiteiten binnen de Benelux op bedrijven in de financiële sector.

"Na StoneGate in werking te hebben gezien, kunnen we constateren dat de functionaliteiten en kwaliteiten perfect aansluiten op wat ondernemingen zoeken voor hun netwerkbeveiliging en dat, ook wanneer er netwerkproblemen zijn, business continuity garandeert", aldus Frank Weiler, cto van SIT Group. "Iets dat van vitaal belang is voor bedrijven in de financiële sector."

"De beveiligingsmarkt is een zeer veeleisende en geconcentreerde sector", zegt Léonard Dahan, algemeen directeur Frankrijk en Benelux. "Door het enorme aanbod aan oplossingen ontkomen wij er niet aan om partnerships aan te gaan zoals met de SIT Group, die een expert zijn in hun gebied dankzij de enorme meerwaarde die het biedt. De kennis van SIT Group en de betrouwbaarheid van onze producten, biedt ons de mogelijkheid om ons als marktleider op te werpen voor bedrijven in de financiële sector die op zoek zijn naar kwaliteit, een krachtig product en gemak in gebruik en installatie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2038620). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij SIT

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.