Managed hosting door True

Mensys gaat KnowHow van Affixion distribueren

 

De Haarlemse softwarespecialist Mensys distribueert met directe ingang het product KnowHow van het Nederlandse bedrijf Affixion.

KnowHow lost een probleem op waarmee iedere pc-gebruiker te maken heeft, namelijk de beperking van het menselijk geheugen. Niemand kan alles onthouden wat hij moet weten over zijn pc en de programma's die hij daarop gebruikt. Het gevolg hiervan is dat mensen regelmatig op zoek moeten naar kennis die zij nodig hebben om een bepaalde handeling op hun pc te verrichten.

Dankzij KnowHow behoort onnodig zoeken nu tot het verleden. KnowHow maakt het mogelijk om kennis rond het gebruik van softwareprogramma's snel en eenvoudig vast te leggen en contextgevoelig te koppelen aan ieder specifiek venster binnen iedere willekeurige Windows software-applicatie. Als men na verloop van tijd vanuit het betreffende venster de daaraan gekoppelde informatie opnieuw wil raadplegen, kan deze eenvoudig worden teruggeroepen door op het KnowHow-icoon te klikken. Zo is belangrijke kennis altijd direct beschikbaar op de plek waar die kennis relevant is en behoort vergeten en onnodig zoeken tot het verleden. KnowHow is een uitermate veelzijdige tool die vele doelgroepen en toepassingen kent.

Particulieren gebruiken KnowHow als digitale post-it om hun notities in context vast te leggen en snel terug te kunnen vinden . Daarnaast biedt KnowHow aan bedrijven een zeer krachtige oplossing. Het product biedt namelijk de mogelijkheid om informatie te delen. Hierdoor wordt voorkomen dat bedrijfsspecifieke kennis rond de gebruikte softwaretoepassingen kennis slechts in de hoofden van enkele key-users aanwezig is. Alle medewerkers hebben direct toegang tot deze kritische informatie, zodat een efficiëntere werkomgeving ontstaat waarbinnen minder fouten worden gemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2037946). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.