Managed hosting door True

Oracle scherpt Accelerate Program verder aan

 

Het eerder dit jaar gestarte Accelerate-programma van Oracle wordt wereldwijd verder aangescherpt. Dit werd door Oracle aangekondigd tijdens een partner kick-off in Frankrijk.

Sinds de introductie van het Accelerate-programma hebben in EMEA 110 partners zich gecertificeerd voor dit speciale mkb-programma. "Een groot succes", meent Tony Kender, senior vice president smb global business unit bij Oracle, "maar we gaan verder. Honderden andere partners zijn bezig ook tot dit programma toe te treden en daarnaast zoeken we naar nog meer partners. In alle landen mikken we dan vooral op partners in specifieke delen van verticale markten."

Salesforce uitbreiden
Het Accelerate-programma is het nieuwe mkb-programma van Oracle waarin bepaalde softwarepakketten en tools ertoe moeten bijdragen dat via de kanaalpartners kleine en middelgrote bedrijven beter worden bereikt. Partners die meedoen, krijgen speciale resellerkortingen, trainingen, marketingmogelijkheden en aanvullende voordelen afhankelijk van de loyaliteit. Kender: "Veel partners willen meedoen omdat zij er de voordelen van inzien. Het helpt ze namelijk ook bij hun go-to-market-strategie. Oracle heeft daarom besloten nog meer geld in dit programma te pompen zodat onze salesforce verder wordt uitgebreid."

Volgens Kender is het Accelerate-programma van Oracle uniek in de wereldwijde mkb-markt en kan geen concurrent tippen aan de opzet ervan. "Accelerate is eigenlijk het beste van twee werelden", zegt Kender. "Het is het grote softwareblok dat Oracle al jaar en dag biedt, aangevuld met handige softwaretools die wij door acquisities wisten te bemachtigen. Hierdoor is het voor klanten van ons en klanten van die kleine bedrijven mogelijk hun huidige software te behouden, iets wat onze concurrenten niet in deze vorm kunnen bieden. Ik verwacht dan ook dat we het komende jaar honderden nieuwe partners in Accelerate zullen optekenen waarmee we maar laten zien dat het mkb ‘extremely key' voor ons is."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2031003). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.