Managed hosting door True

HoundDog Technology levert managed services

 

HoundDog Technology heeft een managed service ontwikkeld waarmee it-resellers een professionele - maar vooral ook eenvoudig te beheren - oplossing voor het beheer van hun klantsystemen kunnen inzetten. De oplossing is verkrijgbaar bij TCP Benelux.

De service omvat het 24x7 beheer van servers en werkplekken, controleert dagelijks de status van onder andere backup, anti-virus en harddisk. Tevens kan deze service binnen enkele minuten een complete software inventarisatie van een netwerk uitvoeren. HoundDog Technology is in 2003 gestart met deze managed service. HoundDog is ontwikkeld om een oplossing aan it-resellers te bieden, die het beheer van meerdere bedrijven ondersteunt, betaalbaar is, maar vooral makkelijk in het gebruik is.

TCP Benelux gaat de distributie, na Groot-Brittannië, Schotland, Ierland en de Verenigde Staten, voor de Benelux verzorgen. Volgens Marc Maas, Sales Manager CNS bij TCP Benelux biedt HoundDog een unieke service voor de it-reseller om zijn efficiency te verbeteren, en zijn professionele uitstraling te ondersteunen.  TCP Benelux is volgens Colin MacKenzie, director partnerships van HoundDog Technology, de juiste partner om HoundDog in de Benelux te distribueren.

HoundDog Technology biedt in samenwerking met TCP Benelux alle it-resellers de mogelijkheid om deze service dertig dagen kosteloos uit te proberen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2029364). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.