Managed hosting door True

Consortium verwerft meerderheidsbelang in Smartfix

 

Een Europees consortium van investeerders, waar het Nederlandse Andarr deel van uit maakt, heeft op 20 juni 2007 een meerderheidsbelang verworven in Smartfix. Deze serviceorganisatie uit 's-Hertogenbosch ondersteunt zowel consumenten als zakelijke gebruikers met het gebruik van computers en andere digitale hulpmiddelen.

Met deze transactie verwachten het Europees consortium en Smartfix een belangrijke rol te gaan spelen in de digitale wereld. De waarde van de transactie wordt door de partijen niet bekend gemaakt.

Het Europese consortium zal nog deze zomer andere strategische activiteiten bekend maken in dit veld. Hiermee geeft het invulling aan zijn visie dat de consument met de komst van de digitale huiskamer sterk behoefte heeft aan kwalitatief hoogwaardige ondersteuning tegen consumententarieven. Datzelfde geldt voor ondersteuning aan de digitale werkplek van het groeiende aantal thuiswerkers. Het consortium heeft ambitieuze plannen om binnen twee jaar een leidende rol te spelen in de Europese markt, waar volgens eigen zeggen op dit moment nog geen pan-Europees merk actief is. Het gebruik van innovatieve technologieën maakt het mogelijk om deze service tegen aantrekkelijke tarieven aan te bieden.

Namens Smartfix zegt Peter van der Baan, directeur: "Met het internationale consortium en Andarr zijn de ideale partners gevonden om onze nationale en internationale ambities te verwezenlijken en daarnaast ons product-en dienstportfolio te verbreden. Smartfix blijft als zelfstandige organisatie bestaan en gaat deel uitmaken van een snelgroeiend internationaal concept. Een prachtige kans voor het gehele Smartfix team. De huidige directie van Smartfix blijft ook in de nieuwe situatie als bestuurder en als aandeelhouder aan, en biedt continuïteit voor klanten en personeel."

Namens het consortium vult Richard van der Voort, directeur van Andarr, daarop aan: "Deze participatie in Smartfix bespoedigt de ontwikkeling van onze strategische activiteiten. Met Smartfix hebben we direct een operationele organisatie die consumenten en zakelijke gebruikers met een hoge klanttevredenheid ondersteunt. Smartfix heeft zich bewezen als pionier in deze dienstverlening en deze ervaring is essentieel bij de Europese uitrol. De samenwerking met het Europese consortium zal ook de marktgroei van Smartfix versnellen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2026866). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.