Managed hosting door True

Interoute maakt VoIP zo simpel en goedkoop als e-mail

 

Interoute introduceert een nieuwe ontwikkeling die bedrijfstelefoongesprekken net zo makkelijk en goedkoop maakt als e-mail, zonder de noodzaak voor kostbare nieuwe hardware of complexe integratieproblemen.

De nieuwe dienst heet Interoute One en maakt uniforme communicatie makkelijk uitvoerbaar en uiterst betaalbaar. Daarnaast maakt Interoute One VoIP-telefonie mogelijk in een fractie van de tijd die daar tot nu toe voor stond en is het een bedrijfszekere en veilige dienst.

Dankzij deze vondst van Interoute kunnen bedrijven die gebruik maken van Microsoft Live Communications Server 2005 of Microsoft Office Communications Server 2007 de grootste zakengemeenschap ter wereld vormen, die veilige instant messaging (IM) en videogesprekken delen over hun wereldomspannende bedrijfsnetwerken.

Met behulp van het Interoute One-platform kunnen bedrijven die unified communications software van Microsoft gebruiken met elkaar worden verbonden in een uniform spraaknetwerk zonder verdere infrastructuur.

Eric Swift, senior director product management voor de Unified Communications Group van Microsoft, zegt: "Wij vinden het een genoegen dat bedrijven als Interoute de flexibiliteit van onze unified communications software omhelzen en het gebruik van hun netwerk vereenvoudigen. Dankzij de koppeling met het netwerk van Interoute kunnen organisaties met veel meer mensen rechtstreeks spreken."

Jim Kinsella, ceo van Interoute, zegt: "We zijn sinds 2006 met Microsoft aan de slag om deze oplossing te ontwikkelen en we zijn er trots op dat die ontwikkeling tot een nieuwe innovatie heeft geleid. Uniforme communicatie is de toekomst van telefonie en wij zijn met ons Europese netwerk in de juiste positie om die belofte waar te maken. Interoute One is de eerste daadwerkelijk veilige bedrijfsVoIP, die snel en makkelijk is te implementeren. Afgezien van de veiligheidsaspecten zijn alle telefoontjes naar de aangesloten gemeenschap gratis. Andere gesprekken zijn uiterst concurrerend geprijsd."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2018814). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.