Managed hosting door True

Web2Biz en ICEcat nu ook voor Nordics-resellers

 

Web2Biz, een Zweedse e-commerce dienstverlener en ICEcat werken samen aan het integreren van gratis productinformatie in de e-commerce oplossingen van Web2Biz. De samenwerking is in een aantal it-kanaalprojecten in de Nordics, waaronder Nederland. Web2Biz gaat onder andere zorgen voor Zweedse vertaling van ICEcats data.

Open ICEcat wordt door ongeveer 1500 resellers in EMEA gebruikt. Open ICEcat is een open catalogusproject in samenwerking met fabrikanten en kanaalpartners, gericht op het creëren van een wereldwijde productencatalogus: openbaar en gratis beschikbaar in url- of xml-formaat. De samenwerking met Web2Biz komt in antwoord op een groeiende vraag naar een Zweedse versie en lokale ondersteuning voor de gratis Open ICEcat-catalogus, waarin een aantal grote technologieleveranciers zoals Philips, Sony, Samsung, IBM en HP meedoen.

Vooral in het it-kanaal is er een nieuwe golf resellers die met e-commerce beginnen. Maar ook in telecom, de kantoorvakhandel en consumentenelektronica is het kanaal in rap tempo aan het digitaliseren. Terwijl de marges voor online resellers onder voortdurende druk staan, is er een enorme vraag naar productinformatie van hoge kwaliteit, zonder dat handmatige data-invoer benodigd is, en tegen minimale kosten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2006991). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.