Managed hosting door True

Distributieovereenkomst WebArchitects en Alpha

 

WebArchitects, van RightClick e-business, content management en integratieoplossingen, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Alpha International, Nederlands distributeur van elektronisch office supplies.

WebArchitects zal door middel van een XML-koppeling de productgegevens, inkoop- en verkoopprijzen en voorraadinformatie van het gehele assortiment van Alpha International beschikbaar maken voor webwinkeliers die gebruik maken van RightClick.

WebArchitects maakt het met deze koppeling voor webwinkels die handelen in computerproducten nog eenvoudiger om gebruik te maken van de nieuwste productinformatie. Dankzij de koppeling tussen RightClick en Alpha International kunnen computerproducten onmiddellijk besteld, gefactureerd en afgeleverd worden aan de klant. Deze nieuwe tool wordt aan een selecte groep gebruikers van RighClick gedurende het eerste jaar kosteloos aangeboden, zo kan aandachtig bekeken worden hoe het gebruik van de efficiënte tool zich ontwikkeld.

Jeroen van der Geest, mede-eigenaar en oprichter van WebArchitects: "Alpha International staat bekend om haar uitstekende distributieprocessen waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde en geautomatiseerde logistiek. Omdat veel van onze klanten it- en randapparatuur gerelateerde producten verkopen via de webwinkel, is een koppeling met een grote distributeur zeer praktisch voor webwinkeliers die snel artikelen aan hun klanten willen leveren. Alpha International biedt met behulp van RightClick voor de eerste maal een webshop applicatie aan, we zijn verheugd dat wij deze primeur hebben."

"Ik ben erg blij met deze samenwerking", meldt Harald Nuij, marketing manager bij Alpha International. "Vanuit onze bestaande klantenkring zagen we al dat de computersupplies een zeer interessante en belangrijke productgroep vormen voor de webwinkeliers, maar vanaf nu kunnen alle gebruikers van RightClick profiteren van onze status als kwaliteits- en kostenleider in de markt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2006778). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.