Managed hosting door True

Vijfde Dealer Event McDOS een groot succes (video)

 

Het vijfde Dealer Event van distributeur McDOS was met zeshonderd resellers een groot succes. De dag werd in discotheek The Matrixx in Nijmegen afgesloten met onder andere een spetterend optreden van volkszanger Jan Smit.

De vijfde dealerdag van McDOS werd georganiseerd in het voetbalstadion van N.E.C. Tijdens verschillende sessies en een beurs lieten 600 resellers zich informeren over de laatste marktcijfers en de nieuwste producten van leveranciers uit het McDOS-portfolio.

Tijdens de dag reikte McDOS-ceo Frans Hendriks twee digitale tv's aan zanger Frans Bauer uit die ze op zijn beurt weer naar Villa Pardoes heeft gebracht. Ook racecoureur Christian Albers was op de dealerdag uitgenodigd en er werd een meet & greet met hem verloot onder de resellers.

Op de beursvloer was het zeer druk en onder de fabrikanten waren geen wanklanken te horen. Resellers werden door McDOS ‘gedwongen' bij alle aanwezige standhouders langs te gaan door een spaarkaart uit te delen waarop door alle fabrikanten een stempel moest worden gezet. Uiteindelijk werden onder de houders van volle spaarkaarten mooie prijzen verdeeld.

Na afloop van de beurs werden verschillende resellers in Lamborghini's, Ferrari's en Porsche's naar de Nijmeegse discotheek The Matrixx vervoerd. Daar was een avondvullend programma in elkaar gezet die zijn weerga niet kende. Verschillende optredens, een buikdanseres, vuurspuwers, acrobaten en Braziliaanse sambadanseressen, maar de klapper van de avond was toch wel het optreden van volkszanger Jan Smit.

Voor McDOS-ceo Frans Hendriks was het een zeer geslaagde dag: "Ik hoor vooral zeer positieve reacties en de sfeer is heel erg goed. Dit is een feest waar nog lang over nagepraat gaat worden." Op de vraag of het volgend jaar weer net zo een spektakel wordt, antwoordt Hendriks voorzichtig: "Ik weet niet of we het volgend jaar weer vieren, want wat denk je dat een feestje als dit kost?"

Onze collega's van The Inquirer hebben trouwens op eigen wijze ook een sfeerimpressie van het McDOS Dealer Event geschreven en door middel van fotocompilatie ook een video van gemaakt. Klik voor deze video hier.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1997535). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.