Managed hosting door True

Juniper voegt specialisatie toe aan partnerprogramma

 

Netwerkspecialist Juniper Networks heeft access control als nieuwe specialisatie toegevoegd aan zijn partnerprogramma. Het partnerprogramma blijft verder ongewijzigd.

Zo'n 400 partners uit de EMEA regio zijn in Benidorm aanwezig tijdens de Juniper partner conference. EMEA is verantwoordelijk voor een derde van de wereldwijde omzet van Juniper.

Volgens marktanalist Canalys heeft Juniper in het vierde kwartaal van 2006 in vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar 28,6 procent groei in enterprise security gerealiseerd. "Onze huidige partnerinfrastructuur, het partnerprogramma en de manier waarop Juniper met partners omgaat is hiervoor verantwoordelijk", meent Gert-Jan Schenk, senior vice president operations in EMEA. "Juniper's marktaandeel kwam op de tweede plaats in die periode. Daarmee werd Nokia ingehaald. Er is daarom geen reden om het partnerprogramma dat goed werkt te veranderen."

Juniper zal specialisaties in de toekomst blijven toevoegen. Schenk: "De specialisatiestrategie werkt goed, omdat het de klant garantie biedt over de kwaliteit van de partner en het de partners helpt zich onderling te onderscheiden. De nieuwste specialisatie, access control, is een combinatie van software en hardware. Partners kunnen zich hierin specialiseren door training en certificatie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1978816). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.