Managed hosting door True

Martin van Pijkeren duikt op bij Iron Mountain Digital

 

Onlangs wist CRN al te melden dat Martin van Pijkeren bij Tandberg Data is vertrokken, nu blijkt hij bij Iron Mountain Digital als salesmanager Benelux aan de slag te zijn.

De aanstelling van Van Pijkeren bij Digital Iron Mountain Digital is al sinds 1 januari 2007, maar het bedrijf heeft hier niet eerder ruchtbaarheid aan gegeven. "Ik ben in alle rust begonnen met het opbouwen van een kanaal zodat wij onze online back-up-producten goed in de markt kunnen gaan zetten", aldus Van pijkeren. "Voor ons nieuwe kanaal zoeken we resellers die licenties aan grote bedrijven kunnen verkopen en partners die onze diensten als managed services in de markt willen wegzetten. Met online back-up willen we heel breed de markt gaan bedienen en daarom zoeken we ook verschillende type resellers van de onderkant tot de bovenkant van de markt."
Iron Mountain Digital is inmiddels redelijk goed vertegenwoordig bij de grotere bedrijven en daarom richt het bedrijf zich de komende tijd vooral op resellers in het mkb. Van Pijkeren: "Managed services in het mkb zijn ‘hot' momenteel en doordat de markt zo groot is zal er weinig concurrentie tussen partners gaan optreden. Om ons kanaal goed vorm te geven zijn we ook bezig met het opzetten van een partnerprogramma, maar we zijn nog niet helemaal uit de exacte invulling daarvan. Belangrijkste nu is om het mkb onze technologie te gaan laten aannemen zodat online back-up-diensten breed geaccepteerd gaan worden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1956118). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.