Managed hosting door True

Comparex, becom en InforsaCom verder onder TDM-vlag

 

De it-systemintegrators becom en InforsaCom, alsook de nieuw opgerichte consulting- en services groep InDemand hebben zich geschaard onder TDM Holdings. Het onlangs overgenomen Comparex Nederland gaat onder InforsaCom Nederland verder.

TDM Holdings is een onderneming naar Nederlands recht en heeft zijn zetel in Naarden. De directie van TDM bestaat uit Terence Bruyn (ceo), Detlef Linde (coo) en Max Brus (cfo). De drie divisies hebben ieder een zelfstandig operationeel management.

De becom-groep met vestigingen in Nederland, Duitsland en Zwitserland blijft een it-infrastructuurspecialist met focus op IBM-producten. De InforsaCom-groep met vestigingen in Nederland, Duistland en Oostenrijk zal zich als multi-brand systemintegrator profileren. De gezamenlijke consulting- en services-portfolio is in de InDemand groep verenigd.

In het verlengde van de ingezette internationaliseringsstrategie heeft TDM op 6. april 2007 de Nederlandse tak van Comparex Duitsland overgenomen. Dit bedrijf zal als InforsaCom Nederland gaan opereren. De onderneming werkt volgens de multi-vendor strategie. Andrew Loedolff blijft managing director.

Zelfstandig opererende divisies
"Zelfstandige divisies en heldere doelstellingen karakteriseren de nieuwe structuur van de groepsorganisatie", zegt Detlef Linde, coo van TDM Holdings. "Naast de uitbreiding van het reseller-portfolio van becom en InforsaCom streven wij in de komende tijd naar een duidelijke groei van onze consulting- en services divisie InDemand. Bovendien zal TDM Holdings zeker stellen dat de kennis- en productenportfolio van de groepsorganisatie in zijn geheel ter beschikking staat van haar klanten."

Terence Bruyn, ceo van TDM Holdings: "Hoewel elke divisie zijn eigen taken en doelstellingen heeft en autonoom opereert, verbindt ons allen een gemeenschappelijke cultuur van professionaliteit, integriteit en passie. Daarnaast is er een duidelijke overkoepelende visie. Wij willen beproefde en toonaangevende oplossingen bieden voor kwalitatieve, innovatieve en kostenefficiënte it-infrastructuren samen met benodigde consulting- en services diensten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1953470). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.