Managed hosting door True

Triple P benoemt nieuwe Nederlandse directeur

 

Triple P Nederland heeft Frans Hulshof benoemd tot algemeen directeur. Hij zal met name verantwoordelijk zijn voor het verder vormgeven aan de koers en visie die het afgelopen jaar zijn ontwikkeld en ingezet.

Met de komst van Frans Hulshof (53) krijgt Triple P een ervaren en succesvolle nieuwe leider. Hulshof was vice president Samsung Electronics Benelux en was nauw betrokken bij de grote omzetgroei die deze organisatie meemaakte. Hulshof vervulde daarvoor enkele andere management- en directiefuncties in de ict-industrie en is bestuurslid van NOC*NSF. Bij Triple P Nederland richt Hulshof zich zowel op strategie en marketing, als op sales.

Samen met Henny IJsendoorn (financieel directeur) voert hij de nieuwe directie van Triple P Nederland. "Frans Hulshof is in deze fase van Triple P de juiste man op de juiste plaats", aldus Fezi Khaleghi Yazdi, ceo van Triple P. "Zijn ervaring om potentierijke ondernemingen tot bloei te brengen komt Triple P goed van pas. Zijn gevoel voor de kwaliteitsverbetering van processen en de markt zijn belangrijke elementen voor de versteviging van het fundament van Triple P."

Frans Hulshof: "Triple P heeft alle ingrediënten in huis om klanten te ‘ontzorgen', zoals managed services, werkplekbeheer en een breed scala aan systeemintegratieactiviteiten voor ontwerp, installatie en beheer van ict-netwerken. Daarnaast is er de laatste tijd stevig geïnnoveerd en zullen ‘on demand'-diensten een groeiend deel van ons portfolio gaan invullen. Mijn uitdaging is nu om de aansluiting te realiseren tussen de behoeftes van onze klanten in de markt en de kwaliteit en reikwijdte van dit aanbod."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1933699). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.