Managed hosting door True

Qurius koopt Cedilla om UK marktpositie te verstevigen

 

Qurius voert overnamebesprekingen met Cedilla Systems, een partner van Microsoft Business Solutions in het Verenigd Koninkrijk.

Cedilla heeft ongeveer 30 medewerkers en is gevestigd in de omgeving van Manchester.

De winstgevende jaaromzet over 2006 was 4 miljoen euro. Cedilla bezit exclusieve distributierechten voor het Verenigd Koninkrijk voor dezelfde Waste Management & Recycling oplossing die door Qurius reeds in een aantal landen wordt gevoerd.

"Door de krachtenbundeling met Qurius wordt het mogelijk een bredere portfolio van Microsoft-oplossingen en diensten te leveren aan onze klanten", aldus Mike Dickson, Managing Director van Cedilla. "In aanvulling daarop zijn we nu ook in staat grotere en internationale klanten beter te ondersteunen in de branches waar we ons op richten."

Eén krachtige landenorganisatie

Door autonome groei en acquisities wil Qurius zijn Europees marktleiderschap op het gebied van Microsoft-oplossingen en -diensten uitbreiden. "Cedilla en Qurius zijn actief in dezelfde verticals; met de overname van Cedilla breiden we onze geografische dekking in deze verticals uit. Er is al in verschillende projecten samengewerkt, en we zijn er van overtuigd dat Cedilla en haar medewerkers goed binnen onze organisatie zullen passen. De vertical Waste Management en Recycling is een corporate vertical van Qurius welke we in alle landen waarin we gevestigd zijn willen voeren", zegt Qurius-directeur Tom Stolk, verantwoordelijk voor de internationale business buiten de Benelux.

Beide partijen willen de transactie in juni afronden. De transactieprijs zal bestaan uit een vast en een variabel deel gebaseerd op de resultaten in 2007, en zal in de door Qurius gehanteerde standaard prijsrange van 0,5 tot 0,7 maal de omzet liggen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1921293). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.