Managed hosting door True

Distributieovereenkomst Postini met Terach

 

E-mailbeveiliger Postini en distributeur Terach gaan op korte termijn termijn met elkaar samenwerken. Via de distributeur wil Postini een kanaal gaan opbouwen in de Benelux.

Met de distributieovereenkomst met Terach zoekt Postini naar schaalvergroting in de Nederlandse markt. "Met Terach gaan we daarom ook op zoek naar nieuwe resellers", zegt de onlangs aangestelde Jurgen Wagenaar. "We willen focus van onze distributeur en daarom hebben we bewust niet gekozen voor een grote club. Terach is zeer enthousiast en hebben weinig andere securityproducten in hun portfolio. Dat zijn zaken die ons erg aanspraken."
Met een distributeur en een zoektocht naar nieuwe resellers lijkt een nieuw partnerprogramma in de maak. Wagenaar: "Dat klopt, maar vooralsnog wordt dat niet een heel erg uitgebreid programma. We zitten met Postini in de opstartfase en gaan nog niet met certificaten werken. Eerst gaan we onze services introduceren in het kanaal en proberen klanten enthousiast te maken voor onze diensten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1892195). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.