Managed hosting door True

Nieuw EPO Services Provider Partnerprogramma 2007

 

ETC Pluz en C-it, The Early Warning Company, kondigen per heden het EPO Services Provider Partnerprogramma 2007 aan.

Dit programma volgt op de marktintroductie activiteiten rondom EPO Elements afgelopen jaar. Het bestaat onder meer uit een seminar en een workshop op 20 of 29 maart aanstaande en een speciale EPO Elements Trial&Buy versie. Het partnerprogramma richt zich op de vraag bij ICT-resellers naar producten waarmee effectieve ICT-diensten geleverd kunnen worden in een aanhoudende groeimarkt.

Wat is de achtergrond van EPO Elements?
EPO Elements is monitorsoftware die wordt toegepast om - al dan niet op afstand - bedrijfskritische ICT- en niet-ICT-objecten alsmede beheerprocessen te bewaken. EPO Elements is als software-product sinds maart 2006 beschikbaar voor het MKB.
In mei 2006 zijn de eerste ICT-resellers gecertificeerd. Hun aantal is inmiddels gegroeid naar 18. Recent onderzoek bij deze gecertificeerde EPO business partners toont aan dat de meesten hun omzet en marge verder hebben weten te verbeteren en dat zij de klantenbinding zagen toenemen. Tevens bleek bij een significant aantal partners dat gebruik van EPO Elements een indirecte bijdrage gaf aan het oplossen van de krapte aan ICT-professionals op de arbeidsmarkt. Met dezelfde personele bezetting kunnen meer eindgebruikers worden bediend met ICT-diensten.

Voor wie is het EPO Services Provider Programma 2007 bestemd?
• ICT-resellers die regionaal of breed georiënteerd zijn en/of zich op specifieke branches richten;
• ICT-resellers die zelf tussen de 2 en 30 medewerkers in dienst hebben, en die hun markt zien bij eindgebruikers in de (semi-)overheids- en marktsector met 5 tot 250 werkplekken;
• ICT-resellers die ICT-diensten leveren aan hun eindklanten.

Over het EPO Services Provider Programma 2007.
De agenda voor 13, 20 en 29 maart 2007 is te vinden op www.etcpluz.nl/epo . Meer over de huidige gecertificeerde EPO business partners is te vinden op het EPO Elements forum www.epo-elements.nl . ETC Pluz is gecertificeerd EPO Elements Vallue Added Distributor in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1890536). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.