Managed hosting door True

Bull levert managed services indirect

 

Bull heeft een bouwsteenaanpak ingevoerd voor zijn utility-based computing (ubc)-oplossingen. Daarbij worden de bouwstenen van ubc, waaronder het onderdeel managed services, volledig indirect geleverd.

Bull zou naar behoefte tweedelijnssupport kunnen leveren en bijvoorbeeld het datacenter kunnen hosten. De reseller kan de migratie en eerste lijn op zich nemen en daardoor de regie en het klantcontact zelf in handen houden."Samen met de partner definiëren we welk onderdeel hij kan leveren, en welk onderdeel Bull verzorgt", legt Hans Mannaert, business developer ubc, uit. "Bull is gericht op bedrijven van 100 werkplekken en meer, maar kleinere klanten willen een partij dichter in de buurt. Daarom hebben we deze bouwsteenaanpak ingevoerd."
Voor de eindgebruiker hanteert Bull een prijs per werkplek per maand. Voor de reseller is het voordeel van managed services dat hij zelf geen servers en storage hoeft aan te schaffen. "Een voordeel voor klanten is bijvoorbeeld ook dat de inzet van thin clients een besparing van 60 tot 70 euro in energiekosten per werkplek per jaar kan opleveren", aldus Mannaert.
Bull is traditioneel een mainframebedrijf en heeft ubc eind 2006 in de markt gezet. Hiervoor heeft Bull recent een samenwerkingsovereenkomst getekend met Chip PC, fabrikant van thin clients.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1869914). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.