Managed hosting door True

Nieuwe vice president EMEA bij Sophos

 

Sophos, leverancier van it-beveiliging, heeft Annie Gay gepromoveerd tot vice president EMEA. Met deze benoeming verstevigt Sophos zijn internationale managementstructuur.

In haar nieuwe functie is Annie Gay verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, sales en service operations in onder meer Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. De regio strekt tot aan Rusland, de CIS-landen en India. De afdeling EMEA is gevestigd in Groot Brittannië (Oxford), op dezelfde locatie als het hoofdkantoor.

Annie Gay is sinds 2000 werkzaam bij Sophos. "Gay heeft bewezen een uitstekende leidinggevende te zijn met een grote kennis van onze internationale markten", aldus Steve Munford, ceo van Sophos. " "Zij is in staat om onze business binnen EMEA verder uit te breiden. Onze groei was de afgelopen jaren aanzienlijk. Ik ben ervan overtuigd dat Gay alles in huis heeft om dit momentum en ons succes op de EMEA-markt verder uit te bouwen."

Voordat zij bij Sophos kwam werken, was Annie algemeen directeur bij Olivetti Computers Worldwide in Frankrijk, waar zij verantwoordelijk was voor het uitbouwen van de zakelijke bedrijfsvoering en de ontwikkeling van sales voor key accounts. Tot die tijd was zij algemeen directeur Frankrijk voor Information Builders. Zij vervulde tevens diverse internationale posities als senior manager op het gebied van algemeen management, financiën en operatie bij Texas Instruments. Gay voltooide een MBA aan de 'Ecole Superieure de Commerce de Paris'. Zij was sinds oktober 2000 algemeen directeur van Sophos Sarl.

Marnix van Meer, directeur Sophos Benelux : "Wij zijn erg blij met deze nieuwe aanstelling. Gay heeft een indrukwekkende loopbaan opgebouwd en bezit de juiste ervaring en expertise om Sophos de komende jaren succesvol te begeleiden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1859973). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.