Managed hosting door True

Nieuw partnerprogramma Cartesis biedt kortingen

 

Cartesis, leverancier van finance en performance management-software, presenteert zijn nieuwe partnerprogramma.

Het richt zich op het uitbreiden van het bereik van de Cartesis 10 performance management-suite. Dit nieuwe programma maakt het voor partners mogelijk om zeer complete performance management-oplossingen aan te bieden in specifieke sectoren en regio's. Cartesis biedt zijn partners ook toegang tot een best practice implementatiemethodologie en concurrerende kortingen tot wel 60 procent. Het is voor het eerst dat Cartesis partners de mogelijkheid biedt om zijn technologie direct te verkopen aan de klant.

De voordelen van het partnerprogramma omvatten:
- Totale korting van 60 procent (55 procent op de vaste prijzen en 5 procent op een gezamenlijk marketingfonds)
- Kortingen op trainingen en een extranet-kennisbank
- Gezamenlijke marketing en publiciteit
- Ondersteuning van het Cartesis-partnerteam om succes te verzekeren

Het partnerprogramma is beschikbaar voor verschillende value added resellers (var's) die ervaring hebben in de verkoop aan cfo's en financieel executives. Cartesis heeft het programma op maat gemaakt om aan de vraag van alle partners te voldoen ongeacht de locatie of markt waarin zij werkzaam zijn.

Het partnerprogramma is anders dan andere var-programma's, omdat Cartesis-partners meer dan alleen een pakket met technologische tools biedt. Partners kunnen profiteren van flexibele contractvoorwaarden als ook de bestaande productpakketten uitbreiden en de volledige Cartesis performance management-suite aanbieden. De Cartesis 10-suite omvat managementrapportage; financiële en statutaire consolidatie; planning, budgettering en forecasting: OLAP data-analyse; dashboarding en intercompany-applicaties.

"De BPM-markt groeit erg snel en het werven van nieuwe partners is een goede manier om het momentum dat we nu in de VS hebben gerealiseerd vast te houden", zegt Crispin Read, cmo bij Cartesis. "Door het combineren van de Cartesis-oplossingen met hun specifieke domeinexpertise en marktbereik kunnen onze var's veel meer bedrijven laten profiteren van de voordelen van 's werelds krachtigste performance management-oplossing. We verwachten dat er zo'n twaalf partners gaan deelnemen in het eerste halfjaar."

"Partners zijn belangrijk voor softwarebedrijven om continu voordelen aan hun klanten te kunnen bieden", vertelt Robert Kugel, senior vice-president bij Ventana Research. "Door een partnerkanaal toe te voegen, verbreedt Cartesis het aantal bedrijven dat gebruik kan maken van zijn oplossingen voor finance en performance-management. Cartesis heeft daarnaast de juiste stappen genomen om een voor beide partijen voordelig partnerprogramma samen te stellen. Dit is essentieel voor het succes bij klanten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1839346). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.