Managed hosting door True

HP en Tandberg samen in visuele communicatie

 

Tandberg, leverancier van producten en diensten voor visuele communicatie, heeft een overeenkomst gesloten met HP. De samenwerking verbindt de Halo Collaboration Studios (Halo) en het Halo Video Exchange Network (HVEN) van HP met de videoconferentiesystemen van Tandberg. Hierdoor kan zowel HP als Tandberg een uitgebreid aanbod van video-oplossingen leveren, ondervinden gebruikers verbeteringen in de videokwaliteit en is communicatie tussen de HP Halo Studios en Tandberg-systemen mogelijk.

Overeengekomen is dat HP een oplossing ontwikkelt waardoor de standaard videoconferentiesystemen van Tandberg worden gekoppeld aan Halo-meetings, de telepresence-oplossing van HP. Daarnaast zetten de ontwikkelaars van Tandberg en HP zich in om de Tandberg-systemen te laten functioneren op HVEN, het wereldwijde beveiligde, breedband en full-duplex glasvezelnetwerk van HP. De kwaliteit van video en de gebruikservaring worden steeds belangrijker omdat veel organisaties visuele communicatiemethoden overwegen.

Ken Crangle, HP Halo general manager: "Voor onze klanten is het van groot belang dat standaard videoconferentiesystemen en studio-omgevingen, zoals HP Halo, elkaar ondersteunen. Deze samenwerking voldoet aan deze vraag. Onze klanten beschikken nu over een uitgebreid portfolio aan visuele vergaderoplossingen, van complexe telepresencestudio's tot aan kleinere oplossingen voor op de desktop van de manager."

Geir Olsen, executive vice president bij Tandberg: "Doordat onze klanten nu ook toegang hebben tot het HVEN-netwerk halen ze nog meer voordeel uit hun visuele communicatie. Daarnaast hebben zij de garantie dat het beeld en geluid van optimale kwaliteit zijn bij iedere videocall, of dat nu met de desktop, in een vergaderruimte of in de Halo-studio is."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1824292). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.