Managed hosting door True

GO Telecom biedt resellers gratis ip-telefoon

 

GO Telecom, distributeur van VoIP- en SIP-oplossingen, beloont in het eerste kwartaal van 2007 in samenwerking met Aastra Telecom (fabrikant van SIP-telefoons) nieuwe resellers met een gratis SIP-toestel. Door deze actie willen GO Telecom en Aastra ict-resellers de mogelijkheid geven om actiever mkb-organisaties te benaderen en te overtuigen van de mogelijkheden binnen de open source PBX-markt.

Resellers die actief zijn met de verkoop en ontwikkeling van diensten voor (open source) VoIP-centrales, (zoals Asterisk, Broadsoft, Sylantro en Pinqtel) en in de periode van 1 januari tot en met 31 maart een verkoopovereenkomst aangaan, krijgen hun eerste toestel gratis. Ook ict- of telecomorganisaties die enkel toestellen leveren voor bijvoorbeeld SIP-centrales van Samsung of Siemens komen in aanmerking voor de actie.

Sjoerd de Jong, countrymanager van Aastra zegt: "GO Telecom heeft met Aastra een goed product in handen om aansluiting te vinden in de breedte van de ICT-markt. Met name bij partijen waar VoIP- en SIP-oplossingen ontwikkeld of geleverd worden is Aastra een welkome aanvulling op het portfolio. De gunstige prijs/prestatieverhoudingen maken onze producten aantrekkelijk in vrijwel elke omgeving. Samen met GO Telecom verwachten we dat de markt in 2007 zich verder zal ontwikkelen en de groei gecontinueerd kan worden."

Björn Heisterkamp, marketingmanager van GO Telecom voegt daaraan toe: "GO Telecom heeft een interessant product- en dienstenportfolio dat weliswaar thuis hoort in de ICT-markt, maar eigenlijk nog relatief onbekend is. Denk aan complete oplossingen van SIP-telefoons, de bijbehorende headsets, conferentietelefoons, maar ook (high-definition) videoconferencing. In 2007 hopen we de samenwerking met onze huidige resellers te verstevigen en nieuwe resellers te verwelkomen. Mede door ludieke acties gaan we de markt met elkaar actief benaderen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1819560). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Hoe staat het me de veiligheid en privacy van de consumenten in deze zaak dan?
http://corcom.wordpress.com

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.