Managed hosting door True

Ampreso wordt Publishing Partner voor Steganos

 

Steganos, Europees leverancier van privacy en security software, heeft Ampreso Europe aangesteld voor de marktontwikkeling in de Benelux. Steganos is vooral bekend om zijn producten voor de versleuteling van gegevens. De belangrijkste producten - Steganos Safe, Steganos Security Suite en Steganos Internet Anonym VPN - zullen begin 2007 in een Nederlandse versie op de markt verschijnen.

"Steganos heeft sterke partners nodig om haar producten in de markt te zetten. Ampreso staat bekend als een zeer competente partner en we vertrouwen dan ook op een zeer succesvolle samenwerking", aldus Aston Fallen, directeur van Steganos Software.

Steganos - in tegenstelling tot de meeste andere securitybedrijven - richt zich voornamelijk op de privacy en security van eindgebruikers en ondernemingen, door het versleutelen van gegevens op computer, in e-mail berichten en tijdens het surfen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1799661). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.