Managed hosting door True

SCC introduceert HP Smart PageDeal

 

HP en SCC brengen gezamenlijk een nieuwe leaseoplossing voor printing op de markt. Met HP Smart PageDeal worden alle kosten voor printen en kopiëren beheersbaar en transparant gemaakt op basis van een prijs-per-pagina formule.

Het aanbod is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte totaaloplossing voor hun print- en kopieerbehoeften.
HP Smart PageDeal is een totaalpakket voor hardware, supplies, service en financiering. Door vooraf heldere afspraken te maken omtrent het gebruik komt de klant niet voor verrassingen te staan. Via een e-portal heeft de klant inzage in het verbruik en kan hij op tijd bijsturen of extra controlefuncties inschakelen. Ook kunnen gebruikers via deze portal onderdelen bestellen en storingen melden.
SCC levert de HP printers, MFP’s en aanverwante benodigdheden en neemt tevens de installatie en het onderhoud voor zijn rekening. Bovendien is SCC in het voortraject verantwoordelijk voor een grondige inventarisatie van het printerpark en de printbehoeften bij de klant. Op die manier kan SCC een nauwkeurige inschatting maken van het printergebruik. “HP Smart PageDeal is een ideale oplossing voor bedrijven die een betrouwbare en kostenefficiënte oplossing zoeken”, aldus Patrick van de Coolwijk, sales en marketing director bij SCC, “Bedrijven hebben nog maar één leverancier, één contactpersoon, één factuur en een handige e-portal voor service en supplies. Dit alles neemt veel werk, tijd en administratieve rompslomp uit handen. Bovendien hoeft de klant nu geen eigen voorraad meer bij te houden van printsupplies, omdat deze altijd bijbesteld kunnen worden via de portal.”  “SCC is bijzonder voortvarend van start gegaan met het eerste volledig geautomatiseerde proces voor het aanbieden en onderhouden van printing-oplossingen”, aldus Robert Meulenbrug, directeur imaging en printing group bij HP. “Ik ben ervan overtuigd dat SCC’s klanten met HP Smart PageDeal significante kostenbesparingen gaan realiseren en dat het gespecialiseerde team van SCC ze veel zorgen uit handen zal nemen.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1759570). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.