Managed hosting door True

Portland Europe beste Europese distributeur GFI

 

GFI heeft onlangs zijn jaarlijkse prijs voor zijn beste EMEA-distributeur uitgereikt. De GFI Award 2006 werd toegekend aan Portland Europe uit Zoetermeer. Het bedrijf is al jarenlang het vaste verkooppunt van GFI in de Benelux.

GFI had meer dan één reden om de jaarlijkse prijs te overhandigen aan zijn in Nederland gevestigde partner: Simon Azzopardi, managing director GFI EMEA: "Het doet ons veel plezier de GFI Award 2006 te mogen overhandigen aan Portland. Het is dé prijs voor de nummer één EMEA-distributeur. Portland's inzet voor de verkoop en ondersteuning van onze producten is enorm. Ze realiseren veel naamsbekendheid in de markt, zorgen voor goede trainingsprogramma's en draaien de hoogste omzet. Ze hebben de prijs echt zelf verdiend."

George van Brugge, algemeen directeur van Portland is zeer in zijn nopjes met de prijs: "De beste distributeur van EMEA, dat is een mooie erkenning. We werken er met zijn allen hard aan van GFI een blijvende bestseller in de Benelux te maken. De producten hebben alles in zich waar mkb-ondernemers blij van worden. Met name de antispam- en faxoplossingen zijn hardlopers. Ze bieden gebruikers veel gemak en zekerheid. Maar ook de andere producten zijn van hoge kwaliteit. We verwachten dat de omzet op GFI-software ook de komende jaren sterk zal stijgen."

Naast de GFI Award 2006 is Portland ook nog eens genomineerd voor de CRN Channel Award 2006. Van Brugge: "We bieden onze resellers en enterprise-klanten meer dan alleen uitstekende software voor een mooie prijs. Ze kunnen bijvoorbeeld ook voor training, support en advies altijd bij ons terecht. Dát betaalt zich uit in tevreden klanten én leveranciers."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1759019). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.