Managed hosting door True

Informatica treedt toe tot SaaS-markt

 

Informatica, aanbieder van data integratiesoftware, betrekt zijn klanten en partners bij een nieuw on demand-initiatief. Dit initiatief bestaat uit een software-as-a-service (SaaS)-programma dat cross-enterprise data integratie mogelijk maakt.

Informatica’s Service Provider Partner Program werd in mei 2006 opgestart en bestaat inmiddels uit twaalf partners die zich voornamelijk bezig houden met SaaS en business process outsourcing (bpo). Een andere vooruitgang op dit gebied is de algemene beschikbaarheid van Informatica’s PowerCenter Connect voor Salesforce.com. Hiermee kunnen klanten gegevens uit Salesforce integreren met andere gegevens.

Informatica’s samenwerking met Salesforce.com wordt ondersteund door Informatica’s lidmaatschap in de onlangs opgerichte Apex Allliance. Dit bestaat uit een selecte groep Salesforce.com-klanten, partners en investeringsmaatschappijen. Deze partijen delen allemaal dezelfde visie op de voordelen van het on demand model en multi-tenant applicatieontwikkeling met Apex-platform en de programmeertaal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1753915). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.