Managed hosting door True

Nieuwe general manager voor Datalogic Benelux

 

Vanaf 1 oktober 2006 heeft Michael Laufen het stokje van Kaj Dunker overgenomen als general manager van Datalogic Benelux, leverancier van auto-ID-producten. Laufen, die al sinds 1999 voor de Datalogic onderneming actief is, stond de afgelopen jaren aan het hoofd van Datalogic Central Europe.

De Benelux is voor Laufen geen geheel onbekende markt; tot en met 2004 was hij in zijn hoedanigheid als general manager van Datalogic Central Europe al voor de Benelux verantwoordelijk. “Ik verheug mij zeer over mijn benoeming als general manager van Datalogic en mijn hereniging met de Benelux”, zegt Michael Laufen. “Datalogic Benelux heeft een professioneel en goed op elkaar ingespeeld team en ik ben er dan ook van overtuigd dat wij de groei die zowel op organisatorisch als financieel vlak sinds twee jaar is ingezet, dan ook fors zullen gaan uitbreiden.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1739929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.