Managed hosting door True

Nieuwe countrymanager Orange Nederland

 

Yves Gauthier is door France Telecom benoemd tot countrymanager Orange Nederland. In zijn nieuwe functie zal Gauthier leiding geven aan de voorgenomen integratie van Orange Nederland (mobiele operator) en Orange Nederland Breedband (internet provider en voorheen Wanadoo). Tegelijk benoemde France Telecom Jean-Jacques de Pins tot deputy country manager Orange Nederland. Tot nu toe waren Gauthier en de Pins respectievelijk ceo Orange Nederland en ceo Orange Nederland Breedband.

De benoemingen van Gauthier en de Pins vloeien voort uit de voorgenomen complete integratie van de twee Orange-bedrijven in Nederland voor mobiele telefonie en internet. In juni jl. veranderde Wanadoo daarom haar naam al in Orange. Het creëren van een geïntegreerd bedrijfsmodel voor mobiele en vaste communicatie en breedband-internet is een belangrijke voorwaarde voor de convergentie van producten en diensten waarmee Orange zijn positie op de Nederlandse markt zal versterken.

Yves Gauthier werd in november 2005 tot ceo van Orange Nederland benoemd. Daarvoor was hij deputy ceo& chief commercial officer van Orange Roemenië. Hij gaf daar leiding aan de rebranding van het Roemeense mobiele telecombedrijf naar Orange. Daarvoor was Gauthier voor France Telecom werkzaam in Frankrijk, El Salvador en Mexico. Gauthier heeft een diploma van het gerenommeerde Franse instituut voor telecommunicatie, Institut National de Telecommunications de EVRY.

Jean-Jacques de Pins werd in november 1998 benoemd tot ceo van Wanadoo (thans Orange Nederland Breedband). De Pins was voordat hij in 1992 in dienst trad bij France Telecom werkzaam voor onder andere Alcatel en Philips. De Pins is afgestudeerd als elektrotechnisch ingenieur en heeft een Insead MBA.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1730656). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.