Managed hosting door True

CDG en Ardence tekenen distributieovereenkomst

 

Ardence, leverancier van software omgevingen voor de on-demand wereld, heeft vandaag bekend gemaakt dat CDG Europe de officiële distributeur is geworden voor de Ardence Software-Streaming platformproducten in de Benelux, Zweden, Finland en de Baltische staten.

CDG zal Ardence in de markt zetten volgens het distributiemodel, zoals we die kennen in Europa. CDG zal de producten via haar partners en nieuwe resellers in de markt zetten. CDG heeft de distributierechten voor de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Estland, Litouwen, Letland, Zweden en Finland. Naast het leveren van producten zal CDG ook de officiële trainingen verzorgen via haar education centre.

Het Ardence Software-Streaming platform zorgt voor het on-demand leveren (streaming) van een Operating Systeem vanuit een centrale omgeving. Ardence software levert zowel vele economische- als beheervoordelen voor een desktop door het Operating Software vanuit een centrale locatie aan gebruikers uit te leveren. Ardence wordt op dit moment al door bijna 3000 klanten in 45 landen gebruikt.

Mark Yohai, Ardence VP, Global Distributie en Partnerships, zegt: “De kennis van CDG van de virtualisatie markt en de steaming technologie is doorslaggevend geweest om te kiezen voor CDG. De expertise van CDG om een kanaal op te bouwen is ook zeer belangrijk voor Ardence. Het is daardoor mogelijk om de oplossingen van Ardence snel onder de aandacht te brengen bij de partners en resellers in het kanaal zowel in de Benelux en de Baltische landen als in Zweden en Finland. Door gebruik te maken van het education centre van CDG Europe zorgen we ervoor dat de toekomstige Ardence partners goed getraind worden.”

Peter Hoekstra, Directeur van CDG Europe zegt: “Sinds een aantal jaren is CDG zeer actief op de streaming en virtualisatie markt. We hebben al een kanaal opgebouwd in deze markt en onze partners verwachten van CDG dat wij steeds verder zoeken naar nieuwe oplossingen in deze markt. Met Ardence hebben we weer een nieuw innovatief product gevonden. Het wordt nu mogelijk om straks een OS te streamen naar een desktop wanneer een gebruiker hierom vraagt. Binnenkort komt Microsoft met Vista uit. Organisaties zijn nu al aan het nadenken over de uitrol hiervan. Ardence maakt het mogelijk om Vista te streamen vanuit een centrale plek zonder dat het fysiek geïnstalleerd wordt. Dit biedt vele voordelen voor organisaties.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1719822). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.