Managed hosting door True

Toshiba benoemt Tech Data tot distributeur

 

Toshiba Information Systems Benelux heeft Tech Data per 1 oktober 2006 benoemd tot Logistic Fulfilment Partner. Dit betekent dat Tech Data gaat optreden als een van de vier distributeurs van notebooks en accessoires van Toshiba in Nederland.

“Ons marktaandeel is in het afgelopen jaar enorm toegenomen”, zegt Wilfred Noordam, sales manager van Toshiba Information Systems Benelux. “Tech Data biedt uiteenlopende klanten een uitgebreid productaanbod en is een sterke distributiepartner die aansluit bij onze groeiplannen. Er is een heel nieuw team rond onze producten geformeerd. We verwachten dat Tech Data hiermee een belangrijke bijdrage zal leveren aan het realiseren van onze ambities.”

“Als Logistic Fulfilment Partner gaan we een grotere rol spelen bij de distributie van Toshiba’s notebooks en accessoires”, verklaart Erwin Berkhuysen, country manager van Tech Data Nederland. “Doordat we zelf voorraad houden kunnen we klanten een hogere beschikbaarheid garanderen en deze nog beter bedienen. We zullen de behoeften van Toshiba naar de markt vertalen en deze zo goed mogelijk faciliteren. Samen kunnen we onze business verder uitbouwen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen.”

Sinds enige tijd maakt Toshiba Information Systems Benelux voor de distributie van zijn producten gebruik van verschillende soorten partners. De Logistic Fulfilment Partners houden voorraad en leveren aan de Business Development Partners en Managed Partners. Tot deze laatste categorie behoren de vaste relaties van Toshiba, waaronder de grote resellers en retailers. De Business Development Partners leveren aan partners waar Toshiba geen directe relatie mee heeft. Toshiba koos voor deze opzet om de verkoop beter te spreiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1710856). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.