Managed hosting door True

SafeBoot introduceert Token Partner Programma

 

SafeBoot, een Nederlandse ontwikkelaar van producten voor mobiele databeveiliging, komt met een partnerprogramma voor leveranciers van smartcards en andere authenticatieproducten. Authenticatiemiddelen komen in aanmerking voor certificering als ze naadloos integreren met SafeBoot-producten.

Frank Jorissen, vice-president International Business Development van SafeBoot: “Na de succesvolle introductie van ons ASP Partner Programma vorig jaar, geven we nu invulling aan de vraag naar een specifiek partnerprogramma voor tokenleveranciers. Smartcards, beveiligde USB-sticks en andere sterke authenticatiemethoden worden steeds populairder. Met deze certificering bieden we onze klanten een selectie van krachtige authenticatieproducten die gegarandeerd samenwerken met SafeBoot.”

Het programma is geschikt voor tal van authenticatiemiddelen, waaronder smartcards en smartcard readers in verschillende uitvoeringen, zoals readers die geschikt zijn voor PKI-omgevingen, USB beveiligingstokens, challenge/response tokens, middleware, TPM (Trusted Platform Module), biometrie en cognometrie. Het product SafeBoot Device Encryption is te integreren met deze tokens en zorgt zodoende voor preboot beveiliging. Dit houdt in dat gebruikers worden geauthenticeerd voordat Windows wordt gestart. SafeBoot-klanten die gebruikmaken van een PKI-omgeving, kunnen de SafeBoot PKI Connector inzetten voor automatische herkenning van PKI-tokens.

De authenticatieproducten die gegarandeerd samenwerken met SafeBoot-producten ontvangen het predikaat “SafeBoot Certified”. Fabrikanten van SafeBoot Certified producten mogen het logo “SafeBoot Certified Partner” voeren. Daarnaast werkt SafeBoot samen met partners aan de bundeling van producten om zo tegemoet te komen aan de behoeften in specifieke markten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1707094). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.