Managed hosting door True

Dynabyte gaat notebooks Toshiba verkopen

 

Toshiba Information Systems Benelux heeft een overeenkomst afgesloten met retailketen Dynabyte. De overeenkomst houdt in dat de retailketen als strategisch retailpartner per 1 september 2006 notebooks en accessoires van Toshiba voor professionele en thuisgebruikers aanbiedt.

Dynabyte is in Nederland met 44 verkooppunten de grootste retailer van computers en aanverwante digitale producten als (mobiele) telefonie, navigatiesystemen en gaming. Jaarlijks komen er vele miljoenen bezoekers over de vloer.

“Dynabyte is een belangrijke speler op de consumentenmarkt, met een uitgebalanceerd aanbod en een goede reputatie. Het is een partner die past bij Toshiba en die ons in staat stelt onze producten nog beter beschikbaar te maken voor eindgebruikers”, zegt Wilfred Noordam, sales manager van Toshiba Information Systems Benelux. “We groeien momenteel erg hard in de consumentenmarkt. De samenwerking met Dynabyte zal deze ontwikkeling stimuleren.”

Ook Dynabyte, dat momenteel eveneens een sterke groei doormaakt, heeft hoge verwachtingen van het partnership. “We verkopen erg veel notebooks. De producten van Toshiba, een van de marktleiders op dit gebied, vormen een mooie aanvulling op ons brede assortiment”, aldus Herman Bramer, directeur van Dynabyte. “We zijn hiermee in staat om meer klanten te helpen en onze positie in de notebookmarkt verder te versterken.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1698563). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.