Managed hosting door True

Iron Mountain Digital zoekt mkb-partners

 

Iron Mountain Digital, de technologiedivisie van Iron Mountain zoekt resellers gespecialiseerd in de mkb-sector voor zijn databeschermingsdienst LiveVault. Iron Mountain Digital biedt partners de mogelijkheid de LiveVault-service van Iron Mountain Digital af te nemen en deze in combinatie met hun eigen serviceaanbod aan te bieden aan nieuwe en bestaande klanten.

Partners profiteren door het aanbieden van de Iron Mountain Digital LiveVault-service van langetermijnovereenkomsten en de bijbehorende loyaliteit van klanten. Iron Mountain Digital ondersteunt zijn resellers met uitgebreide verkoop- en installatietrainingen.

De LiveVault-service van Iron Mountain Digital biedt bedrijven een continue back-up van gedistribueerde data op servers bij bedrijven en vestigingen. De data wordt veilig via het internet verstuurd en centraal opgeslagen in de Europese datacenters van Iron Mountain.

De serverdata wordt op de achtergrond automatisch via het internet verstuurd, zonder dat gebruikers hier hinder van ondervinden. Voor optimale bescherming maakt de dienst gebruik van 256-bit AES-encryptie (Advanced Encryption Standard) voor de complete datacyclus. Dankzij gebruik van deze encryptie is de verzonden data beveiligd vanaf het moment dat deze wordt verstuurd naar het datacenter van Iron Mountain tot en met het moment dat de data - indien nodig - weer wordt opgehaald door de gebruiker. Ophalen van data vanuit het datacenter van Iron Mountain is direct mogelijk via een gebruiksvriendelijke webinterface. Doordat de data wordt gecomprimeerd, zijn investeringen in een hoge bandbreedte niet nodig.

"Continue databescherming is een markt in opkomst. Een dienst als LiveVault is de ideale oplossing voor mkb-organisaties die er zeker van willen zijn dat hun data veilig is, maar die het beheer van back-upprocessen niet zelf willen doen", zegt Jim Agenant, Regional Manager Benelux bij Iron Mountain Digital. "In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is deze aanpak al enkele jaren succesvol. We bieden deze dienst nu ook aan in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, en we zijn daarom op zoek naar resellers in deze landen. We zijn ervan overtuigd dat LiveVault een perfect aanbod is voor deze partners om de markt voor softwarediensten in het mkb te betreden of hun positie daarin te versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1697032). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.