Managed hosting door True

Ricoh toont Gel-technologie op Officeworld 2006

 

Op Officeworld 2006 zal Ricoh Nederland zijn nieuwe Gel-printtechnologie aan het grote publiek presenteren. Deze technologie combineert de voordelen van inkjet- en laserprinters.

Ricoh zal tijdens de Officeworld beurs in ’s-Hertogenbosch op een stand van 100 vierkante meter zijn GelSprinters en een multifunctional op basis van Gel-technologie aan het grote publiek tonen. Het afdrukken met Gel combineert de snelheid en verbruikskosten van laser met de aanschafkosten van inkjet. De eerste GelSprinter en Gel-multifunctional zijn in juni van dit jaar door Ricoh op de Nederlandse markt geïntroduceerd.
Ook zal Ricoh zijn complete productlijn van kleurenmultifunctionals voor kantoren laten zien, variërend van zes kleurafdrukken per minuut tot veertig kleurafdrukken per minuut. Als u Officeworld wilt bezoeken dan kunt u zich aanmelden op www.officeworld.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1659202). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.