Managed hosting door True

SMC naar mkb-markt via BAS Computers

 

Vandaag kondigt SMC Networks aan een samenwerkingsverband te hebben gesloten met distributeur BAS Computers uit Almere. Samen met de distributeur van personal technology-producten breidt SMC hiermee het distributienetwerk uit naar het midden- en kleinbedrijf (mkb).

SMC Networks biedt diverse switch-oplossingen aan voor werkgroepen en kleine bedrijven, zoals wireless bridges, VoiP-oplossingen en smart switches, waaronder de TigerStack-serie. Deze oplossingen bevatten dezelfde functies die voorheen alleen maar beschikbaar waren voor grote bedrijven.

“Samenwerken met BAS is voor beide partijen een win-win situatie”, zegt Ken Rasmussen, marketingmanager SMC Networks. “Met de nieuwe range Switch producten kozen wij al bewust voor het mkb en een samenwerking met BAS Computers mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.”

“We werken al ruim drie jaar samen met SMC voor de consumentenmarkt.” zegt Bart van Saarloos, marketingmanager BAS Computers. “Speciaal voor dit vernieuwde samenwerkingsverband dat gericht is op de zakelijke markt, hebben we een productspecialist aangenomen om de kennis over de SMC-producten over te dragen aan onze klanten.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1636557). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.